Rohkaasti mennä, missä kukaan ei ole mennyt ennen ...

  26.11.2018

ASTRONAUTS valmistautuu menemään entisestään syvään tilaan - kuun ja lopulta Marsin yli - Nexus-toimittajan tekemien kytkinten avulla.

Yhdysvaltalainen OTTO Engineering -yritys on työskennellyt NASAn Orion-avaruuskoneen kytkimien luomiseksi, joka on rakennettu ihmisten ottamiseksi avaruuden etsintävaiheeseen.

Orion on ensimmäinen historiallinen avaruusalus, joka kykenee ottamaan astronautteja useisiin kohteisiin syvälle avaruuteen ja palvelee etsintäkoneena, joka tarjoaa elintärkeää tukea neljän astronautin miehistölle.

Orion käynnistää NASAn uuden raskasnostureitin, Space Launch System. Tämä raketti voi kuljettaa ihmisiä, elinympäristöjä ja tukijärjestelmiä suoraan syvään tilaan. Se on suunniteltu joustavaksi miehistön, rahdin tai tieteen tehtävän kannalta.

OTTOn tehtaalla vierailulla entinen astronautti Navy Capt. Scott Altman - joka auttoi muotoilemaan Orionia - kertoi työntekijöille, että "suuret asiat ovat juuri horisontin yli. Meidän on tehtävä kotitehtävä ensin (ja) rakentaa oikea komponentteja."

OTTO on toimittanut osia aikaisemmille avaruustoimistoille, kuten Apollo-avaruusalukselle ja avaruussukkulaitokselle. Se sai Orionin komentomoduulisopimuksen kaksi vuotta sitten. Moduuli rakennetaan New Orleansiin.

NASAn nykyinen aikataulu on valmis lähettämään Orion-kapseli, joka lentää kuun ohi vuoteen 2023 mennessä, ja neljä miehistön jäsentä on mukana - kaikkein kauemmas ihminen on kulkenut aurinkokuntaan. Aikaisempi Lunar Mission ilman miehistöä on suunniteltu vuodelle 2020.

Laivaväki-operaatio aikoo vahvistaa avaruusaluksen suorituskyvyn syvässä tilassa, koska se on askel kohti pitkän aikavälin etsimistä maailmojen ulkopuolelle, kuten Marsin.

Pääjohtaja David Ross on kuvannut Otto-insinöörejä "ekstaattisiksi" osallistumiseksi hankkeeseen - johon kuuluu monimutkaisten ja tehokkaiden kytkimien luominen mahdollisimman korkealle tasolle.

Paine on päällä - kytkinten on toimittava. Ei ole tilaa virheelle avaruudessa. Ja vaikka aiemmat avaruuslennot vetoavat voimakkaasti operaation valvontaan, Marsiin menevä miehistö voi olla poissa yli kaksi vuotta. Tehtävän pituus - ja etäisyys maanpinnasta - merkitsee sitä, että miehistön ja heidän ajoneuvonsa on oltava itsenäisempää.

Insinöörit testaavat laajasti Orionille suunniteltuja komponentteja varmistaakseen, että ne pysyvät maailman vaativimmissa olosuhteissa.
OTTO on suunnitellut ja valmistanut komponentteja yli 55 vuoden ajan, ja yhtiö on tunnustettu maailmanlaajuisesti innovaatiota ja luotettavuutta varten ainutlaatuisissa sovelluksissa.

Yhtiö on sitoutunut rekrytoimaan ja kouluttamaan paikallista työvoimaaan korkeimpien standardien mukaisesti ja tarjoamaan palkan, joka osoittaa urakan arvon valmistusteollisuudessa. Se rakentaa uuden 20 miljoonan dollarin teknologia- ja valmistuskeskuksen, joka luo tilaa harjoittelijoille.

Nexus toimittaa täyden valikoiman OTTO-tuotteita, lento-otteista yksinkertaisiin painikkeisiin. Kuten kaikki tuotteemme, ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja tarjota korkeatasoista innovointia ja suorituskykyä.

Suositusten mukaan on vaikea voittaa NASAn taustatekijöitä! Näet OTTO -tuotteitamme: http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/OTTO
Valokuvauskurssi - NASA